Annons

Annons

Ny portal för SM- och Folksam GP-tävlingar

Screenshot

FOTO: DECA TEXT&BILD

Från och med årsskiftet finns på friidrott.se. en ny portal där besökaren enkelt ska kunna hitta tävlingssidor för SM-tävlingar, Folksam Grand Prix-deltävlingar samt landskamper och en del mästerskap.

Den tidigare SM-portalen på smfriidrott.se har nu flyttat in på friidrott.se, ändrat utseende och breddats så att den även kommer att innehålla länkar till våra Folksam Grand Prix-tävlingar samt till landskamper och en del internationella mästerskap.

Adressen www.smfriidrott.se funkar fortsatt men dirigerar nu besökaren till www.friidrott.se/arrangemang. Klicka gärna in och ta en titt, även om alla bitar ännu inte är på plats.

Från och med årsskiftet erbjuder vi även samtliga SM-arrangörer möjligheten att skapa SM-sidor på en ny sidmall, inom ramen för friidrott.se. Under det gångna året flyttade FGP-sidorna in i samma miljö.

Tidigare har Svensk Friidrotts hemsidor legat på lite olika ställen och varit byggda i olika system, men detta är något som successivt och av flera skäl förändras.

Svensk Friidrott Kommunikation

Text:

Kommunikationsavdelningen

kommunikation@friidrott.se

Relaterade nyheter

Patricia Kamga (2)
Patricia och Tindra över JVM-kvalgränsen

Släggkastaren Patricia Kamga satte i helgen personligt rekord med 59.32 och har därmed överträffat kvalgränsen till sommarens U20-VM i Lima. I diskusringen kastade Tindra Törnestam 49.17 vilket också är över kvalgränsen. Här kan du läsa mer om vad so…

LÄS MER
Karl Ottfalk 9396
Terräng-VM toppar påskhelgen

Påskhelgen är en lugn period tävlingsmässigt i Sverige men i Belgrad avgörs under påskaftonen terräng-VM med två svenska deltagare. Dessutom pågår college-säsongen borta i USA för fullt med flera svenskar i aktion.

LÄS MER