Annons

Anmäl föreningen som kvalarrangör

Kraftmätningen Logga JPG

Mellan 21 maj och 4 juli ska alla kvaltävlingar till Kraftmätningen hållas.

Annons

Efter att Folkhälsomyndigheten i förra veckan gett klartecken till enstaka tävlingar för åldersgruppen 2002 och senare arbetar vi vidare för att kunna genomföra Kraftmätningen på bästa sätt. Svensk Friidrotts riktlinjer gällande tävling för åldersgruppen 2002 och senare tillåter nu maximalt 100 personer närvarande samtidigt. Med detta som underlag kan vi nu tillåta uppåt fyra mixlag per kvaltillfälle i Kraftmätningen.

Årets kvalomgång kommer genomföras lokalt inom distriktet med en eller två deltagande föreningar. Alla kvaltävlingar ska genomföras under perioden 21 maj–4 juli. En förlängd kvalperiod så fler ska få möjlighet att kunna vara med. Varje lag får delta vid högst ett kvaltillfälle.

Då det finns lokala restriktioner att förhålla sig till ber vi er hålla er uppdaterade om vad som gäller där er förening är. Sista dag för anmälan av lag är 19 maj men om ni som förening känner att det bli svårt att hinna anmäla på grund tävlingsstopp i er region kontakta Frida Hogstrand.

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Pride
Ladda inför Pride med digitalt uppsnack

Under juni firas Pride på flera platser runt om i världen med parader, mässor och festivaler för att stödja HBTQI-rörelsen. I början av juni arrangerade RF ett digitalt seminarium på temat HBTQI och Pride som nu går att se i efterhand.

LÄS MER
Friidrott Logga 2
Svensk Friidrott söker kommersiell chef

Är du en drivande entreprenör med säljfokus? Är du samtidigt en person med förståelse och intresse för idrott? Nu finns en mycket spännande tjänst att söka när Svensk Friidrott rekryterar en kommersiell chef.

LÄS MER