Annons

Annons

Inbjudan till webbinarium med tema Återstart motionslopp

Start12k Starten på 12 kilometer, Rya åsar 2022.

Många arrangörer av motionslopp drabbades hårt av pandemin och vi gör vad vi kan för att hjälpa till att nå tidigare deltagarnivåer. Den 14 december kl. 17.00 bjuder vi in till webbinarium med tema Återstart motionslopp.

Samtidigt som vi vill informera om hur vi planerar arbetet framåt med att tillsammans återuppbygga våra motionslopp och få tillbaka tidigare års deltagarantal önskar vi ta del av våra lopparrangörers behov och önskan av stöd.

Vi kommer berätta om Svensk Friidrotts samarbete med Branschorganisationen Svenska Motionslopp, som vidare kommer informera om vad de arbetat med och hur vi kommer att arbeta framåt i syfte att stärka våra motionslopp. Samt berätta om det återstartsstöd som nu finns att söka för att återuppbygga våra motionslopp under 2023. 

Anmäl dig till webbinariet här

Välkomna!

/Jenny Sundqvist

Relaterade nyheter

Edvin Wide
De får ta emot Edvin Wide-stipendiet och Ungdomsfonden

Varje år delas Friidrottens Ungdomsfond ut som även innefattar Edvin Wide-stipendiet. Mottagare av årets Edvin Wide-stipendium är Karl Ottfalk, IFK Lidingö, och Elsa Sundqvist, Upsala IF. Dessutom blir fyra medaljörer från sommarens U20-EM tilldelade…

LÄS MER