Annons

Annons

Låt din förening ta del av Folkspels miljoner

Start (1)

Det går att tjäna rejält med pengar till föreningen genom att sälja Folkspels lotter. Ikväll, onsdag, arrangeras Tresteget – en digital kväll med Svensk Friidrott och Folkspel och ni kan fortfarande anmäla er.

Senaste verksamhetsåret tjänade svenska friidrottsföreningar 2 479 000 kronor på att sälja produkter, till exempel Bingolotter, Sverigelotter och Julkalendrar, från Folkspel.

Den siffran siktar Svensk Friidrott och Folkspel nu på att fördubbla, det vill säga att landa på uppemot fem miljoner kronor i överskott.

Totalt sedan starten 1991 för Bingolotto och Folkspel har landets friidrottsklubbar tjänat ihop 268 miljoner kronor, och totalt för hela föreningslivet är siffran hela 18 miljarder.

Frågan är alltså inte om det är möjligt att få del av dessa pengar, utan hur mycket man som förening kan tjäna.

Ta reda på mer om Folkspel och vad din förening kan göra för att ta del av överskottet genom att anmäla dig till Tresteget, en helt digital kväll för friidrotten.

Tresteget arrangeras klockan 18.30–19.30 den 21 februari. Ordinarie anmälan är stängd, men efteranmälan görs via mejl till Markus Kax Fromholz.

Jan Larsson 2023

Jan Larsson

Marknadschef

070-379 86 22 jan.larsson@friidrott.se

Relaterade nyheter

Styrelsen
Nya förbundsstyrelsen presenteras

Under förbundsårsmötet i Uddevalla föregående helg valdes en ny förbundsstyrelse för Svensk Friidrott. De flesta är redan kända ansikten, men ett nytt tillskott valdes in.

LÄS MER