Annons

Nytt i Friidrottsshoppen: Landslagens Friidrottsskola

Friidrottsshoppen

Konceptet Landslagets Friidrottsskola har funnits sedan 2018 och är ett samarbete mellan Craft, Unisport och Svensk Friidrott. Från fredag 21 april går produkterna att beställa i Svensk Friidrotts webbshop.

Annons

Inför 2023 har ny design på t-shirts för både deltagare och ledare tagits fram samtidigt som vattenflaskan även den uppdaterats. Till skillnad från tidigare år säljs nu både produkter från Craft och Unisport i samma webbshop.

Det är via Svensk Friidrotts nylanserade Friidrottshop som föreningar har möjlighet att beställa produkter med start 21 april. I Friidrottsshoppen finns flera betallösningar: Swish, kort och faktura. För att ta del av hela konceptet Landslagets Friidrottsskola behöver föreningen registrera sig.

Landslagets Friidrottsskola har inför 2023 även nya ambassadörer, dessa i form av Jesper Hellström, Hässelby SK och Yolanda Ngarambe, Turebergs FK

Direkt till Friidrottsshoppen.

Oavsett om er förening arrangerar egen eller Landslagets Friidrottsskola vill vi ha in information om er friidrottsskola för att kunna göra en sammanställning över landets alla friidrottsskolor. Om er förening saknas i sammanställningen kan ni registrera er i länken ovan. En påbörjad sammanställningen finns här.

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Junioren Moa Granat
Nytt digitalt övergångssystem på gång

Det kommer att bli enklare att registrera klubbövergångar framöver, när Svensk Friidrott lanserar ett nytt digitalt system. Läs mer om vad som gäller och vad som krävs från er som föreningar för att det ska funka.

LÄS MER