Annons

Riksidrottsmötet i fokus på styrelsemötet den 21 maj

Fredagens styrelsemöte kommer dels att fokusera på styrelsens organisation och arbetssätt det kommande året, dels på det stundande Riksidrottsmötet.

Annons

Vid Förbundsårsmötet i mars beslutades om en ökad transparens och öppenhet i samband med förbundsstyrelsens möten. Fortsättningsvis kommer nu såväl dagordningen som en sammanfattning att presenteras inför förbundsstyrelsens möten. Fredag 21 maj håller den nya styrelsen sitt andra ordinarie styrelsemöte och dagordningen finns nu tillgänglig HÄR.

Mötet kommer att hållas digitalt och på programmet finns två övergripande och större ärenden. Dels styrelsens organisation och arbetssätt för det kommande året med fokus på ansvarsfördelning av olika verksamheter, aktiviteter och uppdrag. Dels diskussioner och förberedelser inför Riksidrottsmötet den 28-30 maj som på många sätt kommer att bli både spännande och intressant.

I övrigt är det en som vanligt diger agenda med uppföljningar och rapporter från flera viktiga verksamheter och kanske framför allt med fokus på Strategi 2025 samt den nya regionala organisationen.

Vi återkommer med en sammanfattning från mötet i början av nästa vecka.

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Junioren Moa Granat
Nytt digitalt övergångssystem på gång

Det kommer att bli enklare att registrera klubbövergångar framöver, när Svensk Friidrott lanserar ett nytt digitalt system. Läs mer om vad som gäller och vad som krävs från er som föreningar för att det ska funka.

LÄS MER