Annons

Annons

Sök sanktion för utomhustävling 2024

Svealands Olle Folkesson, IFK Växjö, vid distriktsmästerskapen för 13-14-åringar.

Sanktionsperioden för utomhustävlingar börjar den 1 oktober och håller på oktober ut. Så in och ansök om sanktion för alla era tävlingar.

Vanligtvis är ansökningsperioden för kommande utomhussäsong i september månad. Men i år har vi senarelagt perioden för sanktionsansökningar inför utomhussäsongen 2024 med en månad. Detta för att kalendern med SM-tävlingar inte kunde färdigställas förrän i slutet av september efter de nordiska ländernas gemensamma kalenderkonferens.

Det betyder att ansökningsperioden för utomhussäsongen 2024 öppnar nu på söndag, 1 oktober. Ansökningar kan göras av föreningar under hela oktober månad och sedan behandlas de av distrikten under november månad. I december kommer ansökningarna hanteras av SFIF och TAK, för att sedan kunna publicera en komplett tävlingskalender mot slutet av december.

Läs mer om sanktioner här

Svensk Friidrott Kommunikation

Text:

Kommunikationsavdelningen

kommunikation@friidrott.se

Relaterade nyheter

Edvin Wide
De får ta emot Edvin Wide-stipendiet och Ungdomsfonden

Varje år delas Friidrottens Ungdomsfond ut som även innefattar Edvin Wide-stipendiet. Mottagare av årets Edvin Wide-stipendium är Karl Ottfalk, IFK Lidingö, och Elsa Sundqvist, Upsala IF. Dessutom blir fyra medaljörer från sommarens U20-EM tilldelade…

LÄS MER