Annons

Annons

Välkommen till Svensk Friidrotts webbshop!

Webbshop Supportrar kan från och med nu köpa supporterprylar och kläder i Svensk Friidrotts webbshop.

FOTO: RYNO QUANTZ

Äntligen har vi öppnat en webbshop där supporterkläder, funktionärskläder och kläder till föreningar med mera finns samlade under ett och samma tak. Så välkomna in!

Svensk Friidrotts egen webbshop har öppnat och nu är du välkommen att komma in och handla, oavsett om du är ute efter supportergrejer eller en tröja för starters. 

I webbshoppen hittar du följande:

  • Supporterkollektion. Här kan du som supporter köpa SFIF-brandade saker som t-shirt, halsduk, keps, vattenflaska, filt med mera. 
  • Kollektion för svenska löpare. En kollektion speciellt framtagen för alla våra svenska löpare. Kollektionen är densamma som landslaget har, men är märkt med Svenska Löpare
  • Funktionärskläder. Här kan ni i föreningarna enkelt beställa funktionärskläder från Craft till era tävlingar, med möjlighet att trycka såväl klubbnamn som tävlingsnamn. 
  • Kläder till föreningar och distrikt. Här kan ni i distrikten och föreningarna beställa klubbkläder från Craft med era egna klubbmärken. Ni får personlig hjälp med förslag och beställning. 
  • Starterkläder. Det finns möjlighet att beställa starterkläder som hela kit eller enskilda plagg. 
  • Landslagets friidrottsskola. Alla beställningar till Landslagets Friidrottsskola görs från och med nu via den nya webbshoppen. 

 

Relaterade nyheter

Edvin Wide
De får ta emot Edvin Wide-stipendiet och Ungdomsfonden

Varje år delas Friidrottens Ungdomsfond ut som även innefattar Edvin Wide-stipendiet. Mottagare av årets Edvin Wide-stipendium är Karl Ottfalk, IFK Lidingö, och Elsa Sundqvist, Upsala IF. Dessutom blir fyra medaljörer från sommarens U20-EM tilldelade…

LÄS MER