Annons

Annons

Webbinarium 21 september: Hur bör du äta för att må bra när du blir äldre?

Svensk Friidrott och Frisk friidrott bjuder in till webbinarium på temat kost och välmående för människor över 65 år eller ledare för vuxengrupper.

Vill du lära dig att äta på ett sätt som ger kraft och energi under dagen, för att på så sätt få ut så mycket som möjligt av livet? Då har du som 65+ eller ledare för vuxengrupper chansen att lyssna till Svensk Friidrotts dietist Marina Sjöberg i ett entimmes-webbinarium. Marina kommer att prata om vad som kan vara extra viktigt att tänka på när man blir äldre. Det handlar om att hitta sin individuella balans till hälsa och välmående, inte minst om att kunna bibehålla denna trots att åren går och mycket förändras, såväl fysiskt som psykiskt. I slutet av föredraget finns möjlighet att ställa frågor till Marina.

När: 21 september 18.00-19.00 + frågestund
Anmälan: Vi vill ha din anmälan senast söndag 19 september
Var: Digitalt via Teams.
Vem: Målgrupp är vuxna 65 år och äldre samt ledare för vuxengrupper. I anmälan har du även möjlighet att föranmäla frågor som du önskar lyfta anonymt.

Anmäl dig HÄR.

/Gunilla Dahlén

Relaterade nyheter

Edvin Wide
De får ta emot Edvin Wide-stipendiet och Ungdomsfonden

Varje år delas Friidrottens Ungdomsfond ut som även innefattar Edvin Wide-stipendiet. Mottagare av årets Edvin Wide-stipendium är Karl Ottfalk, IFK Lidingö, och Elsa Sundqvist, Upsala IF. Dessutom blir fyra medaljörer från sommarens U20-EM tilldelade…

LÄS MER