Annons

Annons

ANSÖK TILL UTBILDNING ELDSJÄL 2.0

Utbildningsprogrammet Eldsjäl 2.0 vänder sig till unga ledare inom idrotten. Här får ett antal personer chansen att genomföra egna projekt genom stöttning av mentorer.

Eldsjäl 2.0 är ett samarbete mellan Riksidrottsförbundet (RF) och Folkspel och har funnits i fyra år. Sedan starten av utbildningsprogrammet har Svensk Friidrott haft sju representanter som gått utbildningen. Från senaste omgången var Marcus Julin, Hanvikens SK och Tim Agge Eriksson, Mälarö SOK.

Ansök senast 27 maj
Anmälan är nu öppen för nästa omgång av Eldsjäl 2.0. För att delta behöver personen vara mellan 18 till 25 år och ledare/tränare inom friidrotten. Projektet handlar om att axla en ledande roll som på olika sätt bidrar aktivt till att förändra och utveckla vår idrott.

För att vara med behöver deltagaren ha ett uppdrag som tränare eller förtroendevald i en förening, specialidrottsförbund eller distrikt. 

Så ansöker du
Ansökan skickas in till Svensk Friidrott genom att fylla i namn, förening och en beskrivning av det projekt som ska utföras via länken. Vi behöver din ansökan senast 27 maj. Svensk Friidrott kommer sedan att nominera 1-2 deltagare till programmet.

Programmet startar den i slutet av augusti 2024 och avslutas i april 2025 i samband med Eldsjälsgalan.

Ansök via länken