Annons

Fyll Stadion och föreningskassan med Biljettkampen!

Jacob Thelander Biljettkampen

FOTO: DECA TEXT&BILD

Biljettkampen är en chans för alla friidrottsföreningar och träningsgrupper att tjäna en hacka samtidigt som vi tillsammans fyller Stockholms Stadion med Finnkampsupporters i september.

Annons

Vad är då Biljettkampen? Jo, de föreningar och träningsgrupper som engagerar sig i Biljettkampen säljer Finnkampsbiljetter och för varje såld biljett går hundra kronor rakt in i kassan där de kan förvandlas till träningsläger, tävlingsresor eller utrustning.

Ni kan välja om ni vill delta i Biljettkampen med hela föreningen eller om ni som enskild träningsgrupp vill haka på och dra in pengar till just er verksamhet.

Biljettkampen kommer att pågå från och med förbundsårsmöteshelgen 25–26 mars till och med den 30 juni 2023. Finnkampen arrangeras den 2–3 september.

För att bli en del av Biljettkampen behöver ni bara anmäla ert intresse till biljett@friidrott.se så hjälper vi er att komma i gång.

Biljettkampen

PDF att ladda ner och sätta upp i din föreningslokal.

Ladda ner

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Friidrott Logga 2
Svensk Friidrott söker kommersiell chef

Är du en drivande entreprenör med säljfokus? Är du samtidigt en person med förståelse och intresse för idrott? Nu finns en mycket spännande tjänst att söka när Svensk Friidrott rekryterar en kommersiell chef.

LÄS MER