Annons

Hög tid att anmäla föreningsbyten

Start Nystart i en ny förening på gång?

En övergång från en förening till en annan måste anmälas till förbundet, och det sista datumet närmar sig – nämligen den 15 oktober.

Annons

Det har blivit dags att anmäla föreningsövergångar, som normalt sker i samband med tävlingsårsskifte. Ni har fram till den 15 oktober på er, och här nedan kommer en genomgång av hur ni går till väga:

  • Anmälan om övergång skall göras på särskild blankett som fullständigt ifylld skall insändas till SFIF senast den 15 oktober. Blanketten hittar du här
  • Registreringsavgift (500 kr) inbetalas på SFIF:s bankgiro 332-1387 samtidigt med att anmälan insändes. Avgiften är reducerad till 200 kronor för dig som är 35 år och äldre. Barn/ungdom som under året fyller högst 13 år kan byta förening utan att särskild anmälan eller registrering behöver ske.
  • Om anmälan om övergång sker de sista dagarna (14-15 oktober) skall den dessutom styrkas senast 15 oktober genom scannat dokument per e-post.

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Friidrott Logga 2
Svensk Friidrott söker kommersiell chef

Är du en drivande entreprenör med säljfokus? Är du samtidigt en person med förståelse och intresse för idrott? Nu finns en mycket spännande tjänst att söka när Svensk Friidrott rekryterar en kommersiell chef.

LÄS MER