Annons

Annons

Inomhussäsongen är igång – och med den även inomhusstatistiken

Claudia Payton (4) Claudia Payton, Ullevi FK, under inomhus-SM 2022.

FOTO: DECA TEXT&BILD

Inomhussäsongen är ung men det har redan tävlats i de flesta grenar och idag publicerades årsbästalistorna på friidrottsstatistik.se.

Det är nästan uteslutande juniorer och ungdomar som redan nu i november dragit på sig nummerlappen men trots det har över 1700 tävlat enbart på 60 m – 747 på manliga sidan och 993 på den kvinnliga.
Kommande helg väntar några av vinterns största tävlingar i och med Julklappsjakten i Göteborg och SAYO Indoor i Sollentuna. Dessutom arrangeras bland annat Folkungaspelen i Linköping, Julchansen i Malmö och Julklappsspelen i Eskilstuna. Helgen genomförs bland annat Luciaspelen i Sätra, Julruschen i Göteborg och Pepparkaksspelen i Malmö.

Sök bland 50.000 friidrottare

På friidrottsstatistik.se finns de 25 bästa i alla standardgrenar för seniorer, juniorer, ungdomar och veteraner. Vill du ha tillgång till ännu mer statistik och möjlighet att söka bland 50.000 friidrottare och 800.000 resultat så kan du teckna en prenumeration för 1 månad, 6 månader eller ett år.
Det finns också möjlighet för din förening att prenumerera på sin egen årsstatistik och få den löpande uppdaterad på en egen sida.

Privatprenumeration

Föreningsprenumeration

Till årsstatistiken

/Jonas Hedman

Relaterade nyheter