Annons

Annons

ISM-tipset 2022: Chans att vinna landslagströja

Den här veckan är det dags för Inomhus-SM i Växjö. Och nu kan ni vara med och tippa hur SM-medaljerna kommer fördelas. Hör mer om detta i veckans avsnitt av podden Svenska Friidrottare.

Alla som vill kan delta i ISM 2022-tipset. För varje rätt tippad SM-vinnare får du två poäng, för varje rätt silver/bronsmedaljör får du en poäng. Maximal poäng i varje gren är alltså 4 (2+1+1). Vinner gör den med flest poäng. Vi lika antal poäng vinner den som i utslagsfrågan kommer närmast segertiden i sekunder och hundradelar. Skulle det mot förmodan vara oavgjort då också så delas vinsten. För övriga placeringar delas placeringen vid samma antal poäng.

Det går endast att välja deltagare som fanns publicerade i anmälan 20/2 kl 14:00 (det går alltså inte att tippa efteranmälningar) och personbästa och säsongsbästa i de valbara listorna av namn är också uttagna då, för aktuell statistik, använd https://www.friidrottsstatistik.se/ . - Startlistor - https://www.friidrottsanmalan.se/startlista.aspx?StrCid=ZDCU8D8HO6k= ISM:s hemsida: https://ism2022.smfriidrott.com/

Tävlingsbidrag ska vara inlämnat senast fredag 25/2 2022 kl 16:00.

Till ISM-tipset 2022

I tisdagens avsnitt av podden Svenska Friidrottare gästar arrangörföreningen Växjös Mikaela Wieslander Mayer och Håkan Wiklund som ger sina tips inför mästerskapet.

Lyssna på avsnittet här

Se ISM 2022 live på Friidrottskanalen fredag-söndag.

Relaterade nyheter