Annons

Annons

Mästerskapsstruktur 12-22 år - gör din röst hörd i enkäten

Tävlings- och arrangemangskommittén har lämnat uppdrag till förbundskansliet att utreda hur mästerskapsstrukturen för ungdomar och juniorer (12–22 år) inom Svensk Friidrott bör se ut från och med inomhussäsongen 2023. Nu kan du göra din röst hörd.

Under onsdagskvällen hölls ett webbinarium på temat Mästerskapsstruktur inom Svensk Friidrott 12-22 år. Tanken med kvällen var att starta en dialog och presentera ett förslag på hur den framtida mästerskapsstrukturen för ungdomar och juniorer skulle kunna se ut. Under diskussionen presenterades även ett första förslag på nya regionsmästerskapen där både viktiga och intressanta synpunkter lyftes från deltagarna.

För dig som missade onsdagens webbinarium finns det möjlighet att se denna i efterhand här. Förutom webbinariet har vi även tagit fram en enkät med frågor gällande mästerskapsstrukturen och nya versionen av regionsmästerskapen. Enkäten kommer att vara öppen under perioden 12-19 januari 2022 och ge viktig vägledning till hur frågan ska hanteras och vilka beslut som ska fattas. I enkäten är du anonym.

Till enkäten

Relaterade nyheter