Annons

Nominera till Hugo Levin-priset 2022

Nominera en ung idrottsledare du anser visat på stort engagemang och inspirerade ledarskap. Sedan 2014 prisas en idrottsledare per år till minne av idrottsmannen Hugo Levin.

Annons

För att bevara minnet av idrottsmannen Hugo Levin instiftades 2014 ett pris i hans minne. Syftet var att dela ut ett årligt pris till en ung idrottsledare/ idrottsorganisatör som visat "utmärkt engagemang och stort ledarskap till svensk idrotts bästa". Prissumman är på 70 000 kr.

Pristagaren får inte vara äldre än Levin var vid sin bortgång, dvs högst 32 år. I år ska priset gå till en person som är född 1990 eller senare. Förslag måste vara inskickade senast den 31 maj.

Förra året gick priset till friidrottens Isak Hampel Klang från Hässelby SK. HÄR kan du se motiveringstexten och även läsa om alla andra vinnare genom åren.

Information om hur nominering går till hittas HÄR.

/Frida Hogstrand

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Friidrott Logga 2
Svensk Friidrott söker kommersiell chef

Är du en drivande entreprenör med säljfokus? Är du samtidigt en person med förståelse och intresse för idrott? Nu finns en mycket spännande tjänst att söka när Svensk Friidrott rekryterar en kommersiell chef.

LÄS MER