Annons

Annons

Påminnelse till alla föreningar att lämna in årsrapport för 2022

Arsrapport (1) Julius Wiklund, IK Wilske och Andrei Popa, Mariestads AIF från USM 2022 – en del av Svensk Friidrotts verksamhet under året som gått.

För att Friidrottsförbundet ska kunna utveckla verksamheten och följa upp verksamheten är det viktigt att alla föreningar lämnar in en årsrapport. Den 28 februari är sista dagen att lämna in årsrapporten för 2022.

Det är obligatoriskt för samtliga medlemsföreningar att fylla i och skicka in en årsrapport. Möjligheten att skicka in öppnade den 9 januari och sista dagen är den 28 februari

Syftet med rapporten är att samla in underlag om vilka verksamheter föreningarna bedriver, föreningarnas storlek och grundläggande policy- och värdegrundsfrågor. Dessa underlag är högst väsentliga för det gemensamma utvecklingsarbetet och de utvärderingar och uppföljningar som kommer att ske inom Friidrottens strategi 2025. Informationen kan heller inte nås på annat sätt än att föreningarna delar med sig av den.

Läs mer om nya årsrapporten här, hur ni som förening når den och vilka som kan fylla i enkäten. Via länken kan ni också ta del av en översikt över alla frågor så att det är enklare att förbereda svaren.

Relaterade nyheter

Edvin Wide
De får ta emot Edvin Wide-stipendiet och Ungdomsfonden

Varje år delas Friidrottens Ungdomsfond ut som även innefattar Edvin Wide-stipendiet. Mottagare av årets Edvin Wide-stipendium är Karl Ottfalk, IFK Lidingö, och Elsa Sundqvist, Upsala IF. Dessutom blir fyra medaljörer från sommarens U20-EM tilldelade…

LÄS MER