Annons

Annons

TV: Inspireras till rörelse med Tilde Johansson

Thumb Y9vdrev7 003

I slutet av sommaren 2020 lanserade Svensk Friidrott och livsmedelsproducenten Nestlé konceptet Nestléspelen. Nestléspelen bygger på att hjälpa friidrottsföreningen att arrangera enkla, varierade aktiviteter för barn under 11 år.

Under kommande sommarmånader arrangeras Nestléspelen bland annat i Halland, Småland, Stockholm, Göteborg och i Västerbotten. I juli – augusti kommer åtminstone 20 tävlingar för barn arrangeras. För att vara arrangör av Nestléspelen och ta del av arrangörsbidrag ska tre tävlingar ur Friidrottens tävlingar för barn arrangeras under ett år för att sedan utvärderas.

Som förening kan ni välja bland flera olika tävlingsformer, inomhus som utomhus. Nestléspelens ambassadör Tilde Johansson visar i spelaren ovan ett par övningar och tävlingsgrenar som går att genomföra under befintligt träningspass eller genom separat tävling. 

 Läs mer om Nestléspelen och hur anmälan går till.

Beställ Nestlés nutritionshäfte gratis via mail till Per@hallmans.nu 

Relaterade nyheter

Unga Ledare 2022 1928
Nominera till Årets unga ledare

Årets Unga Ledare är en utmärkelse som har delats ut sedan 2020. Med utmärkelsen vill Svensk Friidrott lyfta fram unga förebilder och deras engagemang inom friidrotten. Nu är det dags att nominera till Årets unga ledare 2023.

LÄS MER