Annons

Annons

EPOS bjuder in till en föreläsning med hockeytränaren Jessica Campbell

Jessica Campbell tog sig till den absoluta toppen som hockeytränare och blev en förebild för kvinnliga elittränare i vitt skilda idrotter. Nu bjuder nätverket EPOS in till en inspirationsföreläsning med henne.

Nätverket EPOS som jobbar med att få fram fler elittränare, framför allt kvinnliga sådana, bjuder in till en spännande föreläsning den 5 december. Då har du möjligheten att lyssna på hockeytränaren Jessica Campbell. Hon blev historisk som första kvinnliga tränaren i Tysklands herrlandslag i hockey och är numera tränare i AHL i USA, som första kvinna.

Jessica kommer att intervjuas av hockeyentusiasten och sportjournalisten Kajsa Kalméus under en timme med fokus på Jessicas historia och väg genom livet som hockeytränare. Vi kommer framför allt få insikt i vad det är som gjort att Jessica tagit sig dit hon är idag. Vad i hennes beslut och i föreningars och klubbars arbete som påverkat möjligheten för Jessica.

Föreläsningen avslutas med 30 minuters frågestund där man kan ställa frågor direkt till Jessica.

Föreläsningen är digital på Teams den 5 december klockan 15.30–17.00. Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till pernilla@isp-sport.se senast den 22 november. Föreläsningen är kostnadsfri.

Relaterade nyheter

Eldsjäl 2.0 (1)
Marcus och Tim har påbörjat utbildningen Eldsjäl 2.0

Fjärde omgången av Eldsjäl 2.0 för aktiva ledare och tränare i åldern 18–25 år är nu igång! Den 29 augusti träffades årets upplaga av deltagare för första gången. Representanter från friidrotten är Marcus Juhlin, Hanvikens SK, och Tim Eriksson Agge,…

LÄS MER
DM-VDM halvmarathon
Bli banmätare för Svensk Friidrott

Det har blivit dags att anmäla sig till banmätarutbildning som går av stapeln den 14–15 oktober i Stockholm. Bli en av Sveriges eftertraktade och uppskattade banmätare.

LÄS MER