Annons

EPOS bjuder in till en föreläsning med hockeytränaren Jessica Campbell

Jessica Campbell tog sig till den absoluta toppen som hockeytränare och blev en förebild för kvinnliga elittränare i vitt skilda idrotter. Nu bjuder nätverket EPOS in till en inspirationsföreläsning med henne.

Annons

Nätverket EPOS som jobbar med att få fram fler elittränare, framför allt kvinnliga sådana, bjuder in till en spännande föreläsning den 5 december. Då har du möjligheten att lyssna på hockeytränaren Jessica Campbell. Hon blev historisk som första kvinnliga tränaren i Tysklands herrlandslag i hockey och är numera tränare i AHL i USA, som första kvinna.

Jessica kommer att intervjuas av hockeyentusiasten och sportjournalisten Kajsa Kalméus under en timme med fokus på Jessicas historia och väg genom livet som hockeytränare. Vi kommer framför allt få insikt i vad det är som gjort att Jessica tagit sig dit hon är idag. Vad i hennes beslut och i föreningars och klubbars arbete som påverkat möjligheten för Jessica.

Föreläsningen avslutas med 30 minuters frågestund där man kan ställa frågor direkt till Jessica.

Föreläsningen är digital på Teams den 5 december klockan 15.30–17.00. Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till pernilla@isp-sport.se senast den 22 november. Föreläsningen är kostnadsfri.

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Amanda Olsson 9DS 4427
Värdefulla spjutkunskaper spreds i Karlstad

Under helgen samlades en stor skara nuvarande eller före detta svenska rekordhållare i spjut i Karlstad för att tillsammans med ledande ansvariga på central nivå på den tiden, under Anders Borgströms ledning, föra vidare kunskap till nya generationer…

LÄS MER
20240315 171932
Svensk Friidrotts löptränarutbildning 2024 genomförd

I helgen genomfördes Svensk Friidrotts löptränarutbildning i Friidrottens hus i Göteborg. Utbildningen riktar sig till löptränare som tränar aktiva från 15 år och uppåt och som vill utveckla sin träning och ta nästa steg med sina aktiva.

LÄS MER