Annons

Sju nya förbundsdomare

Forbundsdomare Det blev i vanlig ordning en lång lördagskväll när 2022 års förbundsdomarutbildning genomfördes i Göteborg tidigare denna månad.

Utbildningen är avslutad och vi gratulerar sju nya förbundsdomare till deras nya ämbete.

Annons

Årets förbundsdomarkurs genomfördes i Göteborg för ett par veckor sedan, och när regelprovet är rättat har vi den stora glädjen att hälsa dessa sju välkommen i skaran av förbundsdomare:

Allmän (samtliga grenar): Tomasz Drapella (Trollhättan FIK), Maria Holmesson (Lerum FI), Magnus Jacobsson (KA2 IF) och Jesper Simonsson (IK Orient)

Löpning: Jonas Boijertz (Malmö AI)

Kast: Marcus Clemert (Kongahälla AIK) och Maria Nilsson (IK Orient)

För de deltagare som inte klarade regelprovet på första försöket kommer det att finnas möjlighet till omtenta vid en tidpunkt som deltagarna väljer i samråd med SFIF.

/Daniel Bergin

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Amanda Olsson 9DS 4427
Värdefulla spjutkunskaper spreds i Karlstad

Under helgen samlades en stor skara nuvarande eller före detta svenska rekordhållare i spjut i Karlstad för att tillsammans med ledande ansvariga på central nivå på den tiden, under Anders Borgströms ledning, föra vidare kunskap till nya generationer…

LÄS MER
20240315 171932
Svensk Friidrotts löptränarutbildning 2024 genomförd

I helgen genomfördes Svensk Friidrotts löptränarutbildning i Friidrottens hus i Göteborg. Utbildningen riktar sig till löptränare som tränar aktiva från 15 år och uppåt och som vill utveckla sin träning och ta nästa steg med sina aktiva.

LÄS MER