Annons

Annons

Sju nya förbundsdomare

Forbundsdomare Det blev i vanlig ordning en lång lördagskväll när 2022 års förbundsdomarutbildning genomfördes i Göteborg tidigare denna månad.

Utbildningen är avslutad och vi gratulerar sju nya förbundsdomare till deras nya ämbete.

Årets förbundsdomarkurs genomfördes i Göteborg för ett par veckor sedan, och när regelprovet är rättat har vi den stora glädjen att hälsa dessa sju välkommen i skaran av förbundsdomare:

Allmän (samtliga grenar): Tomasz Drapella (Trollhättan FIK), Maria Holmesson (Lerum FI), Magnus Jacobsson (KA2 IF) och Jesper Simonsson (IK Orient)

Löpning: Jonas Boijertz (Malmö AI)

Kast: Marcus Clemert (Kongahälla AIK) och Maria Nilsson (IK Orient)

För de deltagare som inte klarade regelprovet på första försöket kommer det att finnas möjlighet till omtenta vid en tidpunkt som deltagarna väljer i samråd med SFIF.

/Daniel Bergin

Relaterade nyheter

Eldsjäl 2.0 (1)
Marcus och Tim har påbörjat utbildningen Eldsjäl 2.0

Fjärde omgången av Eldsjäl 2.0 för aktiva ledare och tränare i åldern 18–25 år är nu igång! Den 29 augusti träffades årets upplaga av deltagare för första gången. Representanter från friidrotten är Marcus Juhlin, Hanvikens SK, och Tim Eriksson Agge,…

LÄS MER
DM-VDM halvmarathon
Bli banmätare för Svensk Friidrott

Det har blivit dags att anmäla sig till banmätarutbildning som går av stapeln den 14–15 oktober i Stockholm. Bli en av Sveriges eftertraktade och uppskattade banmätare.

LÄS MER