Annons

Utvecklingsträff för PC mångkamp under Valborgshelgen

Mangkamp Utvecklingstraff Utvecklingsträffen på PC mångkamp bjöd på en intern tävling.

Prestationscentrum mångkamp anordnade under Valborgshelgen en utvecklingsträff som innehöll såväl en intern tävling som träning.

Annons

Svensk mångkamp hade en synnerligen ljus Valborgshelg. Förutom en väldigt bra tävling i Multistars av Fredrik Samuelsson med 8070 poäng och en andraplats, arrangerade även Prestationscentrum i mångkamp en utvecklingsträff i Sollentuna.
Ett fyrtiotal deltagare inklusive tränare och aktiva deltog. Det blev tre bra dagar med gemensamma träningar, en Quadrathlon med jämna kamper mellan deltagarna, pepp inför säsongen och information om vad som gäller inför årets mästerskap. 
Det blev även mycket givande dialoger tränare emellan och helgen var en bra förberedelsehelg inför Ljungby mångkamp som går av stapeln 20-21 maj.

/Sofia Jäger Stenberg

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Amanda Olsson 9DS 4427
Värdefulla spjutkunskaper spreds i Karlstad

Under helgen samlades en stor skara nuvarande eller före detta svenska rekordhållare i spjut i Karlstad för att tillsammans med ledande ansvariga på central nivå på den tiden, under Anders Borgströms ledning, föra vidare kunskap till nya generationer…

LÄS MER
20240315 171932
Svensk Friidrotts löptränarutbildning 2024 genomförd

I helgen genomfördes Svensk Friidrotts löptränarutbildning i Friidrottens hus i Göteborg. Utbildningen riktar sig till löptränare som tränar aktiva från 15 år och uppåt och som vill utveckla sin träning och ta nästa steg med sina aktiva.

LÄS MER