Annons

Annons

Utvecklingsträff för PC mångkamp under Valborgshelgen

Mangkamp Utvecklingstraff Utvecklingsträffen på PC mångkamp bjöd på en intern tävling.

Prestationscentrum mångkamp anordnade under Valborgshelgen en utvecklingsträff som innehöll såväl en intern tävling som träning.

Svensk mångkamp hade en synnerligen ljus Valborgshelg. Förutom en väldigt bra tävling i Multistars av Fredrik Samuelsson med 8070 poäng och en andraplats, arrangerade även Prestationscentrum i mångkamp en utvecklingsträff i Sollentuna.
Ett fyrtiotal deltagare inklusive tränare och aktiva deltog. Det blev tre bra dagar med gemensamma träningar, en Quadrathlon med jämna kamper mellan deltagarna, pepp inför säsongen och information om vad som gäller inför årets mästerskap. 
Det blev även mycket givande dialoger tränare emellan och helgen var en bra förberedelsehelg inför Ljungby mångkamp som går av stapeln 20-21 maj.

/Sofia Jäger Stenberg

Relaterade nyheter

Eldsjäl 2.0 (1)
Marcus och Tim har påbörjat utbildningen Eldsjäl 2.0

Fjärde omgången av Eldsjäl 2.0 för aktiva ledare och tränare i åldern 18–25 år är nu igång! Den 29 augusti träffades årets upplaga av deltagare för första gången. Representanter från friidrotten är Marcus Juhlin, Hanvikens SK, och Tim Eriksson Agge,…

LÄS MER
DM-VDM halvmarathon
Bli banmätare för Svensk Friidrott

Det har blivit dags att anmäla sig till banmätarutbildning som går av stapeln den 14–15 oktober i Stockholm. Bli en av Sveriges eftertraktade och uppskattade banmätare.

LÄS MER