Annons

Välkomna till höstens hetaste webbinarium om terränglöpning (1)

Löprundan

Är du intresserade av löpning och vill veta mer om terräng? Då är den 13 oktober ett datum du ska markera i kalendern! Svensk Friidrott anordnar ett webbinarium där ett gäng oerhört kompetenta deltagare delar med sig av sina kunskaper. Välkomna!

Annons

Hösten är här och terränglöpning står på schemat för många av våra friidrottare. Runtom i Sverige arrangeras det stora som små lopp där formerna ofta är enkla och okomplicerade.

Men vilken betydelse har terränglöpningen för en friidrottare? Och vad tycker våra ansvariga på Prestationscentrum Medel- och Långdistans om tränings- och tävlingsformen?

Den 13 oktober arrangerar Svensk Friidrott ett webbinarium där några av våra mest meriterade terränglöpare, Ida Nilsson och Mustafa Mohamed, deltar. Duon kommer att reda ut vilken betydelse terränglöpningen har haft för dem och vad man som aktiv kan tänka på.

Innan dess kommer Ulf Friberg (PC Medel- och långdistans), Johan Wettergren (dito) och Lorenzo Nesi (landslagsledare) att berätta om sin syn på terränglöpning.

Vi kommer även att träffa Calle Nilsson, Högby IF som redogör för vilken betydelse terränglöpningen haft för hans förening.

För att anmäla er till webbinariet – klicka HÄR

/Jenny Sundqvist och Mathias Karlsson

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Amanda Olsson 9DS 4427
Värdefulla spjutkunskaper spreds i Karlstad

Under helgen samlades en stor skara nuvarande eller före detta svenska rekordhållare i spjut i Karlstad för att tillsammans med ledande ansvariga på central nivå på den tiden, under Anders Borgströms ledning, föra vidare kunskap till nya generationer…

LÄS MER
20240315 171932
Svensk Friidrotts löptränarutbildning 2024 genomförd

I helgen genomfördes Svensk Friidrotts löptränarutbildning i Friidrottens hus i Göteborg. Utbildningen riktar sig till löptränare som tränar aktiva från 15 år och uppåt och som vill utveckla sin träning och ta nästa steg med sina aktiva.

LÄS MER