Annons

Webbinarium 1/6: Grundkunskaper om antidoping

Antidoping

Är du tränare eller aktiv som behöver mer kunskap om antidoping? Tisdagen 1 juni bjuder Svensk Friidrott in till ett webbinarium där förbundsläkare Sverker Nilsson informerar och svarar på frågor.

Annons

Sverker Nilsson informerar om allmänna grundläggande delar i ämnet antidoping. Vilka skyldigheter och rättigheter har man som aktiv? Webbinariet kommer beröra dopingkontroller, förbjudna preparat, kosttilskott och vistelserapportering.

Möjlighet till frågor kommer finnas. Webbinariet riktar sig mot aktiva (junior och senior), tränare till aktiva i dessa åldrar, och andra intresserade.

Webbinariet hålls tisdagen 1 juni 18:00-19:00 via Teams. 

Länk till webbinariet (ingen anmälan behövs)

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Amanda Olsson 9DS 4427
Värdefulla spjutkunskaper spreds i Karlstad

Under helgen samlades en stor skara nuvarande eller före detta svenska rekordhållare i spjut i Karlstad för att tillsammans med ledande ansvariga på central nivå på den tiden, under Anders Borgströms ledning, föra vidare kunskap till nya generationer…

LÄS MER
20240315 171932
Svensk Friidrotts löptränarutbildning 2024 genomförd

I helgen genomfördes Svensk Friidrotts löptränarutbildning i Friidrottens hus i Göteborg. Utbildningen riktar sig till löptränare som tränar aktiva från 15 år och uppåt och som vill utveckla sin träning och ta nästa steg med sina aktiva.

LÄS MER