Annons

Annons

Webbinarium 1/6: Grundkunskaper om antidoping

Antidoping

Är du tränare eller aktiv som behöver mer kunskap om antidoping? Tisdagen 1 juni bjuder Svensk Friidrott in till ett webbinarium där förbundsläkare Sverker Nilsson informerar och svarar på frågor.

Sverker Nilsson informerar om allmänna grundläggande delar i ämnet antidoping. Vilka skyldigheter och rättigheter har man som aktiv? Webbinariet kommer beröra dopingkontroller, förbjudna preparat, kosttilskott och vistelserapportering.

Möjlighet till frågor kommer finnas. Webbinariet riktar sig mot aktiva (junior och senior), tränare till aktiva i dessa åldrar, och andra intresserade.

Webbinariet hålls tisdagen 1 juni 18:00-19:00 via Teams. 

Länk till webbinariet (ingen anmälan behövs)

Relaterade nyheter

Eldsjäl 2.0 (1)
Marcus och Tim har påbörjat utbildningen Eldsjäl 2.0

Fjärde omgången av Eldsjäl 2.0 för aktiva ledare och tränare i åldern 18–25 år är nu igång! Den 29 augusti träffades årets upplaga av deltagare för första gången. Representanter från friidrotten är Marcus Juhlin, Hanvikens SK, och Tim Eriksson Agge,…

LÄS MER
DM-VDM halvmarathon
Bli banmätare för Svensk Friidrott

Det har blivit dags att anmäla sig till banmätarutbildning som går av stapeln den 14–15 oktober i Stockholm. Bli en av Sveriges eftertraktade och uppskattade banmätare.

LÄS MER