Annons

Annons

Webbinarium för och om friidrottens framtida ledare

2022 04 25

Friidrottens verksamhet bygger på kompetenta och trygga ledare. Därför är det viktigt att Svensk Friidrott hittar och engagerar unga ledare som visar vägen framåt.

Den 10 maj hälsas alla intresserade välkomna till ett webbinarium om utbildningsprogrammet Eldsjäl 2.0. Genom RF och Folkspels utbildningsprogram Eldsjäl 2.0 får du som ledare mellan 18 och 25 år verktygen för att möta idrottens utmaningar. I utbildningen kommer du även få chansen att driva ett projekt som du brinner extra mycket för. Dessutom knyter du nya kontakter, kunskaper och erfarenheter.

Svensk Friidrott bjuder nu in till ett webbinarium där du får träffa tidigare Eldsjäls-deltagarna Elsa Olsson och Stina Hedvall som berättar om sina resor, erfarenheter och sin personliga utveckling som utbildningen bidrag till.

Den 10 maj klockan 18.30-19.30 hålls den digitala träffen för dig som vill veta mer kring Eldsjäl 2.0 och inspireras till ledarskapsutveckling. Du kommer även att få reda på hur du söker till utbildningen.

Anmälan senast den 9:e maj, anmäl dig här.

Länk till mötet och instruktioner skickas ut den 10 maj.

Relaterade nyheter

Eldsjäl 2.0 (1)
Marcus och Tim har påbörjat utbildningen Eldsjäl 2.0

Fjärde omgången av Eldsjäl 2.0 för aktiva ledare och tränare i åldern 18–25 år är nu igång! Den 29 augusti träffades årets upplaga av deltagare för första gången. Representanter från friidrotten är Marcus Juhlin, Hanvikens SK, och Tim Eriksson Agge,…

LÄS MER
DM-VDM halvmarathon
Bli banmätare för Svensk Friidrott

Det har blivit dags att anmäla sig till banmätarutbildning som går av stapeln den 14–15 oktober i Stockholm. Bli en av Sveriges eftertraktade och uppskattade banmätare.

LÄS MER