Annons

Webbinarium för och om friidrottens framtida ledare

2022 04 25

Friidrottens verksamhet bygger på kompetenta och trygga ledare. Därför är det viktigt att Svensk Friidrott hittar och engagerar unga ledare som visar vägen framåt.

Annons

Den 10 maj hälsas alla intresserade välkomna till ett webbinarium om utbildningsprogrammet Eldsjäl 2.0. Genom RF och Folkspels utbildningsprogram Eldsjäl 2.0 får du som ledare mellan 18 och 25 år verktygen för att möta idrottens utmaningar. I utbildningen kommer du även få chansen att driva ett projekt som du brinner extra mycket för. Dessutom knyter du nya kontakter, kunskaper och erfarenheter.

Svensk Friidrott bjuder nu in till ett webbinarium där du får träffa tidigare Eldsjäls-deltagarna Elsa Olsson och Stina Hedvall som berättar om sina resor, erfarenheter och sin personliga utveckling som utbildningen bidrag till.

Den 10 maj klockan 18.30-19.30 hålls den digitala träffen för dig som vill veta mer kring Eldsjäl 2.0 och inspireras till ledarskapsutveckling. Du kommer även att få reda på hur du söker till utbildningen.

Anmälan senast den 9:e maj, anmäl dig här.

Länk till mötet och instruktioner skickas ut den 10 maj.

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Amanda Olsson 9DS 4427
Värdefulla spjutkunskaper spreds i Karlstad

Under helgen samlades en stor skara nuvarande eller före detta svenska rekordhållare i spjut i Karlstad för att tillsammans med ledande ansvariga på central nivå på den tiden, under Anders Borgströms ledning, föra vidare kunskap till nya generationer…

LÄS MER
20240315 171932
Svensk Friidrotts löptränarutbildning 2024 genomförd

I helgen genomfördes Svensk Friidrotts löptränarutbildning i Friidrottens hus i Göteborg. Utbildningen riktar sig till löptränare som tränar aktiva från 15 år och uppåt och som vill utveckla sin träning och ta nästa steg med sina aktiva.

LÄS MER