Annons

Annons

Sök projektstöd för 65+

IMG 3393

Nu har er förening möjlighet att projektstöd för satsningar på idrottsaktiviteter för äldre.

Medel från Projektstöd IF finns till för att ge möjlighet för er som förening att genomföra olika typer av projekt, satsningar eller utvecklingsarbeten - med det gemensamma målet att utveckla vår idrott för att nå fler och bli tryggare. Bidragen inom Projektstöd IF kommer från staten via Riksidrottsförbundet och syftar till att hjälpa idrotten att utvecklas inom områden där idrotten totalt sett inte når hela vägen.

Svenska Friidrottsförbundet erbjuder föreningar att söka stöd från fyra olika teman: Inkludering, Trygga miljöer, Parafriidrott och Idrott 65+.

Vad gäller Idrott 65+ så kan föreningen söka projektstöd för aktiviteter som bidrar till att utveckla och stärka friidrotten för vuxna över 65 år. Det kan till exempel vara att starta upp eller utveckla verksamhet för äldre, arrangera tävlingar eller erbjuda kompetensutveckling till ledare.

Mer information om vad er förening kan söka för, och hur ni söker stödet, finns på sidan för Projektstöd IF.

Relaterade nyheter

Webbinarium Veteran
Är du nyfiken på Veteranfriidrott?

Veteranfriidrott är hetare än någonsin och många undrar hur och var man börjar. Häng med på ett webbinarium där vi berättar lite mer om Veteranfriidrott och Veteran-VM som arrangeras i Göteborg i sommar där alla, som fyllt 35 år, kan vara med.

LÄS MER